Kwaliteit

Sabine is geregistreerd als NVO Orthopedagoog-generalist en supervisor bij De Nederlandse vereniging van Orthopedagogen (NVO- lidnummer 8061 en BIG-geregistreerd. Cathelijne is geregistreerd als orthopedagoog bij de NVO (lidnummer 21213) en bij het SKJ (lidnummer 120010334).

Samen Ster-k is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Samen Ster-k maakt gebruik van Algemene Voorwaarden , zoals opgesteld door de NVO.
Wanneer u onverhoopt klachten heeft over het onderzoek of behandeling horen we die graag zelf van u. Cliënten van NVO-leden die niet tevreden zijn over de diensten van betreffende lid, kunnen een klacht indienen bij het College van Toezicht van de NVO.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij beiden geregistreerd bij de beroepsvereniging voor pedagogen, de NVO en bij het SKJ. De kwaliteit van onze praktijk getoetst door de RDS, inkoopafdeling en vertegenwoordiger van de vijf gemeenten. Onze kwaliteit is door hen goed bevonden. Ons kwaliteitshandboek is voor u bij ons ter inzage. Wij zijn KIWA gecertificeerd en middels jaarlijkse audits wordt de kwaliteit door hen getoetst.